Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

 60dk ve 120dk kabilinden vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine malumat alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öbür yangın bapları kadar yapı emniyetliği tasarının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, nâre dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi şeşna allıkınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Yangın Çıkış Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanların yumuşak bir itmesi ile dâhilen hariçya gerçek açılmaktadır.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine demetlı olarak değişmiş olur.

Yangın vakaları birçok kuruluşda en pıtrak karşılaşılan ve ciddi tehlikelere yolculuk açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm ömür ve çkızılışma alanlarında emniyetliğin sağlamlanması lakinçlanır.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Faik sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı içlerine yerleştirilmesi ile bu baplar dirlik kurtarmaktadır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Mono blok cisim yapısı kısım sistemi veya ürkü amerikan bar sisteminin kilidin kucakinden sabık 4 adet cıvata ile bir birine demetlanması ile katkısızlanmaktadır.

Her bugün degaje bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir kayıt, mobilya veya diğer bir mahzur bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın ve evgin konum anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da dışa vurum edilen bu Yangın Kapısı dizi bazı modellerde uygun kapı koluna müşabih. 

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha edepli malzeme kullanılabilir. Gene bu tip kapıda bir standart olmadığı dâhilin sac kalınlığı 1.0 mm yahut elan zarif kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını sair ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara temin etmek mümkündür. Acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Fevkda mevki saha kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir yanının belirgin olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda sevimli kayıplarının olma ihtimali önemli oranda düşmektedir.

Report this wiki page